SNUSFORYOU.COM

SnusForYou is een jong innovatief bedrijf waar iedereen terecht kan voor zijn tabaksvrije nicotineproducten. Met als kernproduct Zweedse Snus; wil jij meer weten over Snus, bezoek dan de pagina Wat is Snus op onze webshop.

We zijn begonnen als een klein bedrijf in een garagebox,  maar SnusForYou groeit nu door naar één van de grootste internationale Zweedse Snus aanbieders. Wij staan achter Snus en zien het product als een potentiële plaatsvervanger van andere nicotine/tabaksproducten. Bij SnusForYou zetten we de klant op nummer één, en daarom doen wij ons uiterste best om goede service te bieden. Ook verdiepen we ons in het verbreden van het assortiment. Dit zodat de klant een fijne, uitgebreide winkelervaring heeft.

Wat SnusForYou daadwerkelijk onderscheidt van de concurrentie is de uitermate goede klantenservice. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn, en dit staat bij ons op nummer één. Ook streven we er altijd naar de meest populaire producten in ons assortiment op te nemen en dit met de beste service te leveren.

Voor vragen of klachten kunt u terecht bij: info@snusforyou.com